DET SKA DU SKITA I!

Fick nyss en kommentar, en elak!


Anonym: Fett bortksämmmmd du äär, jävla snorungee!!!

ASSÅ!? VA FAN BRYR NI ERRRRRRR!!! OM JAG KÖPER DET JAG VILL SKA NI SKITA I DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG LA EJ MED KOMMENTAREN FÖR DET VAR SÅ BARNSLIIIGT!!!!!!!!!

JÄVLA PISS RUMPA!!!!!!!!!!! NI SKA FAN SKITA I MIG OCH MITT LIV, SKÖT ER SJÄLVA! RÅTTOR!!!!!!!



Nu ska jag ta ut Tiger! Pussar till er söta läsare!

About my B-day

Förlåt, igen!

Alltså bloggen är det sista jag tänker på. Har en massa annat liksom.

Under dem 4 dagarna har det hänt massor! Älsklingen Amanda har fyllt år och det blev pyjamas party där också. Grattis älskk! Alltså hon hade det på en vardag för vi var lediga en dag  från skolan :).

Har proppat i mig en massa mat från donken, fest, party och så har vi gått på bio, det gjorde vi igår! Vi blev besatta av Bröllops duellen så vi kollade på den igen, Jeanette, Valencia och jag. Fyller ju år den 8:onde, och omg, ska ha en skitstor fest för alla tjejer och efter det ska Jeanette och Valencia sova över hos mig och dagen där på ska vi på bio.
LÄNGTAR EN MASSA!

Vad har ni gjort? Vad ska ni göra?

Ska till Skärholmen idag med Cia (Valencia) och Jeanette. Jag ska köpa min drömklänning, ganska dyr men aa, 10 000 kronor och omg den är så fin. Kort till knäna i svart och fina volanger. Den ska jag ha på mitt kalas. Fyller ju 13 för fan! Klänning finns inte i Skärholmen, såklart men ska köpa annat, skor t.ex, finns skitfina för 800, ska köpa dem och dem passar så bra med klänningen! Ska köpa fina smycken, hittade skitfina för 20 000, får aldrig köpa dem, skitdyra ju så jag ska köpa ett äkta halsband för 3000 kronor. Är så jävla glad!! Kan ni fatta det! Plus att jag ska hyra en lokal och efter det ska alla vi på bio och när alla gått hem ska Jeanette (min granne) hämta sin pyjamas, tandborsta osv och Valencias mamma kommer förbi med hennes saker för dem ska sova över och dagen där på drar vi till bio igen!
När vi är i lokalen ska vi hitta på en massa kul!Och efter det ska vi hem till mig och bara ta det lugnt! Kan ej fatta allt det här! Jag fyller ju år på en söndag men lokalen och bio med flicken händer på fredag och på lördag går jag Cia och Jeanette själva till bio.

Ska också fira med mina kusiner på en lokal, ska inte ha samma klänning, ska köpa en ny, haha. Hatar att ha samma klänning på en annan fest. Finns en skitsöt som jag hittade, den är lite dyrare 15 000 men hallå? Man fyller bara år en gång om året! Loken som jag ska ha med mina kusiner är stoor!!! Det har en pool utanför, men kan fan inte bada, iskallt och sen så har den en lekplats för ungar och myshörnor där man kan sitta och snacka! LOVE IT!

Ska också fia med familjen, det blir här hemma och då ska jag ha på mig en skitsöt tunika från VILA, 499 kronor, skitsöööööt!! Aaa, och aa! I'M SO HAPPY!!!!!!! Vad brukar ni göra på eran födelsedag?



FÖRLÅT!

Förlåt för dem sugande uppdateringarna! Har inte haft tid! Först fick jag reda på att jag skulle till Chris Brown konserten och sen så fyllde en massa vänner år, party, pyjamas party, bio och utekvällar. Man vill ju inte låsa sig inne vid datan när allt det där händer!

På tal om Chris Brown, OMG!! Alltså hade backstage innan konsereten, och omg! Jag har hans aoutograf nu och jag satt längstfram! SÅG ALLT! Han är så jävla bra och snygg! Visste knappt att jag skulle gå på konserten men min älskade vän Valencia köpte en biljett till både mig och henne. Fan vilken bra vän, älskar dig min älskling<333. Iallafall, asså det var min födelesedagspresent, heheh, lite tidig då jag fyller år i februari, den 8:onde, men SO WHAT? Vi snackar om Chris Brown, asså tack älsk!!

Har vart på bio med Jeanette, Valencia, Mia, Anna, Johanna, Sandra, Sara, Amelia, Angelica, Angelina, Ebba, Stina och tvillingarna Emeline och Emelie. Hahahaha, dem har nästan samma namn, jag vet, men fan vad jag älskar dem :D <3
Vi kollade på bröllops duellen, skitbra! Rekomenderar den verkligen!

Utekvällar blev det, en massa. Var ute, nattmat på donken och ahh, har också vart lite fester under helgerna.

Pyjamaspartyt hos Valencia ägde ju MEST av allt! Alla som följde med på bion var bjudna till Pyjamas partyt plus 2 flickor till, Amanda och Natalie. Fan vad kul! Asså vi tjuvringde skitmånga och ahhh, asså fan vilken underbar vacka, veckor jag haft.

Nu ska jag och min syster till donken och efter det till mormor. Ska kanske sova över hos Valencia satt vi går tillsammans till skolan, eller inte.

Men pussar så länge!

/Karmen!

Hej!

Förlåt för en dålig uppdatering. Har inte vart hemma idag. Har mest vart ute med mina underbara vänner. Såg nyss att jag tyvärr inte vunnit tävlingen hos Maria och gänget, bättre lycka nästa gång. Synd, ville verkligen vinna. Ni ser ju min misslyckade blogg.

Anyways. Har läst på historia och så tänkte jag plugga matte men mdet blev aldrig av. Som vanligt, den-tråkiga-plugg-dagen-alla-hatar dagen. HATAR DEN SÅ MYCKET. Men ska bli skitkönt på fredag för då är det helg och det kanske blir bio med Valencia och Jeanette. Nääe, hörrni. Nu ska jag ner och få i mig frukt.

Kramar! ♥♥

Karmen bloggar

Hej!

Ska bli sjuktkul nu när jag fått min blogg. Ska försöka blogga varje dag och berätta om mina härliga dagar.
Förlåt för den fula bloggen, vill verkligen ha en ny header, en skitfin hos http://soloma.blogg.se. Den är verkligen fantasktisk. Åhh en drömheader!! <3

Hur som helst. Min dag har spenderats ute. Har gått en runda med Tiger (min chihuahua) och så har jag gått ut med min granne, Jeanette.

Kan berräta lite om mig?

Namn: Karmen
Ålder: 12, snart 13!
Längd: 160
Intressen: Min familj, vänner, Valencia (bästavän) och chihuahuan Tiger.

Det är väl lite om mig. Hoppas att ni gillar min blogg och jag lovar er en bättre deisng. Och om jag vann den där header, jaa då så ska ni få se! Nej nu har jag lust att gå och äta i Mc'Donalds. Ska ringa på Jeanette så att vi kan promenera dit. Bor ganska nära, annars kanske mamma skjutsar oss dit.

Åh shiit! Har nästan glömt. Det är söndag idag! Åhh, jag som trodde att jag var ledig. Nähe! Då får njuta av lägga-sig-tidigt-dagen, usch, gud vad jag avskyr den dagen, hehe. Men ska bli skitkul för då får jag träffa alla underbara vänner! <3

Nej, är sjukt hungirg. Ska dra iväg till donken och efter det så ska jag åka till min faster, tar nog bussen. Kollar nog på film med mina kusine, vi går ut och sen så blir det väl att komma hem och glo på tv. Om inte så bloggar jag senare.
Oj, inlägget belv ganska långt. Hörrni, nu är det bäst att jag klär på mig, fan vad magen kurrar!

Magen: Ge mig mat!
Jag: Men jaaaaaaa. Donken here I come! MOHAHAH :D


Pussar/Karmen! ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0