MIN B-DAY ÄGDE!

hej. jag evt, jag ahr inte blogagt på länge, har ej orkat. alltså har haft min fest och jaa. OMG MIN FEST ÄGDE. VILL TACKA MINA FÖRÄLDRAR FÖR EN SÅN FIN KVÄLL. Känner mig lite elak, de la ner 4 000 på min fest... men tja... :o. tack till er<3. aja alltså alla kom! Jeanette, Valencia, Mia, Anna, Emeline, Emelie, Angelica, Angelina, Ebba, Stina Johanna, Sandra, Sara, Amelia,  Per, Erik, Stefan,  och aa flera till. jag hade hyrt en lokal och mamma hämtade min kusin som var där och sjöng. Vi hade det skitkul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vill tillbaks till den dagen. alltså jag fyllde 13 och fick en skitbra fest!!!!!! ifick pengar i present så det var nästan som att betala av allt från festen. iaf grat shoooooow!!!!!!!!!!!!!!!


MMMMM, DET VAR ALLT KISSES!!!!!!!!! <3


nya desing

har fixat en nya design. visst blev den fin) :)

About my B-DAY

har bestämt mig nu. ska inte vara så nogrann med storbokstav osv, orkar inte, hehe. men aa... snackar lite om mitt kalas nu med mamma och syster, asså vet inte hur jag ska göra! känner mig förrvirrad. tänkte ta heron city, men det kommer fan bli tråkigt, titta på film, äta, sen klart. så ska ha hemma. med en film, vänner, en papperslek, hihi, sen kan vi snacka och gå ut! Det blir ju fan bra! Jaa.. det blir perfekt! har inte bestämt mig för det rätta datumet än, men jaa... jag hoppas det blir en fin födelsedag. vill verkligen att den blir perfekt... :).

har ingen aning om vad jag ska göra nu, har precis damsugat och ja... kan berätta om min dag;

Hade nåra lektioner, slutade tidigt, drog till stan med cia, vi hittade skitsnygga jeans. vi båda köpte ett par var och en likadan tröja där det är en smilies. vi köpte smycken, deadem och annat :).  köpte också en snygg kofta, adidias, ganska dyr, men skitfin, en jamaica tjocktröja, fick pröjsa 900 för den :p. nääe, hörrni, ska läsa några bloggar och sedan plugga.

kram.

RSS 2.0